KUTNÁ HORA 2016 – SEMINÁRNÍ POBYT

33. celostátní přehlídka dětských skupin scénického tance
20.–22. května, Městské Tylovo divadlo Kutná Hora

Chcete být u toho, když se koná prestižní oborová přehlídka, která tradičně prezentuje to nejzajímavější, co dětský scénický tanec v daném roce přinesl? Nabízíme vám možnost seminárního pobytu. Třídenní seminární poplatek (1650 Kč) vám zajistí vstup na všechny programové části přehlídky, včetně ubytování a stravování.
Ve třech dnech budou realizovány dva přehlídkové večery Dítě v tanci v Městském Tylově divadle a závěrečná vystoupení Tanec v exteriéru v zahradách GASK jako výstupy z tvořivých dílen pro děti. V doprovodném programu bude pro děti realizováno v deseti nezávislých prostorech dvanáct tvůrčích tanečních dílen Tanec-tvorba-děti. Pro pedagogy bude uskutečněn cyklus Tanec v semináři, který obsáhne jeden dopolední seminář na téma Jak o sebe pečovat a jeden dopolední seminář na téma Taneční tvorba pro děti a s dětmi. Nebude chybět ani Tanec v rozboru, tedy rozborový seminář s odbornou porotou, Tanec v diskusi na společenském večeru i Tanec v přednášce, kde bude představen metodický webový portál Dítě v tanci. V seminárním pobytu není zahrnuto pojištění a cestovní náklady. Počet míst je omezen (max. 20 seminaristů). Uzávěrka přihlášek: do 25. dubna 2016.
Akci z pověření a za finančního přispění Ministerstva kultury a města Kutná Hora pořádají NIPOS-ARTAMA, Praha, Městské Tylovo divadlo Kutná Hora a GASK, Kutná Hora.
Kontakt: Jiří Lössl, 221 507 966, 778 702 492, lossl@nipos-mk.cz

Přihláška ve formátu doc ke stažení – Seminární pobyt Kutná Hora 2016